Skatteavdrag - villkor


Här finner du de villkor som gäller vid använding av avdragssökningen på hemsidan.

Köpvillkor

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se
Payson

Ansvar

De avdrag som sökningen ger är förslag på skatteavdrag som skulle kunna vara möjliga för dig utifrån de svar du gett på frågorna inför sökningen. För några avdrag är reglerna enkla, medan några är mer svårbedömda och avgörs från fall till fall. Det är helt och hållet ditt ansvar att säkerställa att dina avdrag verkligen är avdragsgilla. Om du är osäker rekommenderar vi att du kontaktar skatteverket för att reda ut exakt vad som gäller för dig.
Efter att du gjort sökningen sparar vi ditt resultat i 30 dagar, och under denna tid kommer du åt dina funna skatteavdrag genom länken i det email som skickas till dig vid presentationen av sökresultatet. Observera att du måste ha fyllt i en giltig email-adress inför sökningen för att kunna komma åt ditt resultat de 30 dagarna efter sökningen.

Cookies/Kakor

För att sökfunktionen ska fungera korrekt krävs att du har cookies aktiverat. Normalt är detta aktiverat som standard i de vanligaste webbläsarna.

Personuppgifter

Vi varken kräver eller lagrar några som helst personuppgifter på hemsidan eller i vår databas. I samband med sökningen kan du välja att få resultatet skickat till din epost, och adressen används endast till utskicket och sparas alltså inte.
Betalningen sker via Payson, och de personuppgifter som krävs för detta hanteras externt av dem i enlighet med personuppgiftslagen (PUL).

Databasuppdateringar

Vi gör kontinuerligt uppdateringar av avdragsdatabasen för att säkerställa riktigheten i de sökresultat som presenteras. Avdragen är hämtade från skatteverket, aktuella böcker samt affärstidningar/tidsskrifter.

Tillgänglighet

I samband med deklarationen är belastningen sannolikt klart högre än normalt på skatteavdrag.com vilket kan leda till att det tar lite extra tid att ladda hemsidan. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra prestandan, och ber er tillsvidare att försöka senare om laddningen skulle gå väldigt trögt.

Om problem uppstår

Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa att tjänsten finns tillgänglig och fungerar som den ska, tjänsten är hårt granskad och byggd för att klara alla moderna webbläsare. Om du ändå mot förmodan skulle uppleva problem med tjänsten förbehåller vi oss rätten att ersätta dig med en värdekod som berättigar dig till en ny sökning om problemet inte kan lösas tekniskt. Observera att vi vid eventuell tvist kan komma att kräva kontoutdrag eller liknande som bevis för att tjänsten är betald.

Skattefusk/Skattemygel

Vi tar helt avstånd från alla typer av skattefusk som till exempel att man medvetet gör avdrag man inte är berättigad till. Det är du själv som måste göra en ärlig bedöming, och är du osäker rekommenderar vi att du kontaktar skatteverket. Om det kommer till vår kännedom att användare utnyttar tjänsten för att hitta möjligheter till skattefusk kan vi i värsta fall besluta att lägga ned hemsidan.